Byt från bensinbil till elbil på jobbet


För er som använder fordon av något slag på jobbet, och fortfarande använder bensindrivna – det är dags att tänka om. Framtidens fordon är elektriska, både privat och på jobbet. Det finns många olika fordon som används inom yrkeslivet, vare sig det handlar om bilar, gräsklippare eller andra typer av arbetsfordon. Och det finns dessutom en enorm marknad för elektriska arbetsfordon – något som både är bra för miljön, plånboken och arbetsplatsens image utåt. Det är hur lätt som helst att byta ut de nuvarande miljöbovarna mot riktigt fina och högpresterande fordon som drivs av el, och i dagens samhälle är det dessutom hur lätt som helst att få tag på dessa fordon.

Skapa en bättre image med hjälp av miljömedvetna val

Om ni använder något typ av fordon på jobbet är det hög tid att se över alternativen. Elfordon finns i princip alla former idag och det är lättare än någonsin att byta ut de bensindrivna fordonen mot miljövänligare varianter. Utöver att det är bättre för miljön med ett fossilfritt fordon, så skapar det också en bättre image för företaget som vi nämnde tidigare. Det skapar en bild av ett miljömedvetet företag som är före i sin tid, som värderar viktiga frågor och som inte bidrar till klimat förstörelsen. Och vilket företag vill inte ha den imagen utåt?

Det finns bara fördelar med elektriska fordon

Så oavsett om ni arbetar på ett kontor och kör en företagsbil, om ni klipper gräset i parken hos kommunen eller om ni använder er av andra fordon i yrket – byt till eldrivna varianter! Det finns inga nackdelar, det ger er bara mer som verksamhet. Och det sparar dessutom pengar, nämnde vi det? Ni slipper ju betala för bensin och ni slipper betala miljöskatt för fordon som drivs av fossila bränslen.

När ni ändå byter till miljövänliga fordon är det en god idé att se över städningen på företaget. Välj en städfirma Sollentuna som även bryr sig om miljön och använder sig utav miljövänliga städmedel och metoder.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *